Minőségpolitika

Minőségi garancia a terményszállításban: GMP+B4

A Cerealport Kft tulajdonosai számára már megalakulásukkor sem volt kérdés, hogy egy szolgáltatást hosszútávon csak megfelelő minőségpolitikai elvekkel lehet eredményesen, és precízen végezni. A GMP+B4 akkreditáció feltételeit már 2014-ben sikeresen teljesítette a szállítmányozó cég (és a munkatársak szem előtt tartják a napi munka során is). A Cerealport ma már élelmiszerlánc- biztonsági és állategészségügyi regisztrációval is rendelkezik.

Cerealport Kft. Feladatunk és célunk, hogy szállítmányozó cégként, mind a megrendelést adó, mind az alvállalkozói partnereinkkel, megbízható és biztonságos kapcsolatot alakítsunk ki, és leghatékonyabb szolgáltatója legyünk ennek a piaci szegmensnek.

Az életünk, a munkánk, során jól működő, de állandóan változó rendszerekkel találkoztunk – emlékeznek a szállítmányozási cég vezetői –, amelyek következetes alkalmazásával, folyamatos aktualizálásával, munkafolyamataink bizonyos részeit automatizáltuk. Mára úgy látjuk, hogy az évek során gyűjtött tapasztalatokkal, illetve minőségbiztosítási rendszerünk irányelveivel – a GMP+B4 akkreditációval – kiemelkedő szolgáltatást tudunk biztosítani.

Miért választották a GMP+B4 rendszerét?

A Cerealport Kft. elsősorban ömlesztett mezőgazdasági termények szállítmányozásával foglalkozik. Ezen a területen rendkívül fontos a minőségi követelmények betartása – hangsúlyozzák –, ezért olyan rendszert kerestünk, ahol – a korábban is fontosnak és elengedhetetlennek tartott precíz, pontos dokumentálás megvalósíthatósága mellett – az élelmiszer alapanyagok biztonságos szállításával, tárolásával kapcsolatos iránymutatásokat is megkapjuk. A GMP+B4 rendszerét találtuk a legalkalmasabbnak erre.

Szállítmányozás: rugalmasan és javuló minőségben

A cég ma is használt, napi szinten jól működő gyakorlatát a minőségbiztosítási irányelvek megismerése, és az indulás időszakában is alkalmazott dokumentációs rendszer egybeolvasztása eredményezte. A speditőr programnak köszönhetően – a GMP rendszer szigorú betartásával – az áru értékesítési útvonala könnyedén nyomon követhető, ami ma az egyik alappillére a biztonságos élelmiszeriparnak.

Fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink, alvállalkozóink is feladatuknak érezzék a minőségpolitikai célok megvalósulását – emelik ki a Cerealport Kft. vezetői. – Ezzel kapcsolatban sikerként könyvelhetjük el, hogy több fuvarozó partnerünk rajtunk keresztül, szerezte meg a GMP+B4 minősítést.

Szolgáltatásaink javítása érdekében folyamatosan figyeljük és mérjük a felénk támasztott vevői igényeket. Alvállalkozóinkat rendszeresen értékeljük, és a kapott eredményeket felhasználjuk a fejlődésünk érdekében.

 

 Kapcsolat

Cerealport Kft.

9028 Győr,
Tárogató utca 63.
Telefon: 96/821-526
E-mail küldése
Cerealport Kft. - EnglishCerealport Kft. - Magyar